Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Drømmetydning pr. telefon

Drømmetydning, terapi, parterapi og kranio-sakralterapi
Terapi i Ry

Der kan være mange gode grunde til at gå i terapi. Konkrete vanskeligheder i forbindelse med arbejde eller arbejdsløshed, parforhold eller det at være alene, kan være anledning til at søge hjælp. Hvis du oplever stress i hverdagen, underskud, depressivitet eller har en fornemmelse af at være kørt fast på en eller anden måde, kan det ligeledes være udgangspunkt for terapien.

 

Det kan også være, at du har en mere uspecifik fornemmelse af, at der mangler noget, at du føler et savn efter en dybere kontakt med dig selv og andre. Du længes måske efter at lære dig selv at kende på et dybere niveau. Selv om ens liv egentlig fungerer godt, kan man alligevel opleve, at eksempelvis meningsløshed, håbløshed eller angst indimellem bemægtiger sig én.

 

Den terapeutiske samtale

I den terapeutiske samtale får du hjælp til at mærke ind i, hvorfor tingene er, som de er, og herigennem undersøge mulighederne for at bevæge det, der virker fastlåst eller på anden måde problematisk. En fordomsfri udforskning af de vanskeligheder, du oplever, kan bidrage til at løse konkrete problemstillinger. Samtidig kan der i bearbejdelsen af dine vanskeligheder være en indgangsport til en dybere forståelse og accept af dig selv, som fører til udvidede muligheder for selvudfoldelse.

 

Udgangspunktet for det terapeutiske arbejde er en grundlæggende accept af, at mennesker indeholder både smukke og mindre flatterende sider. Accept er nødvendig for at turde se sig selv i øjnene og være ærlig over for sig selv (og andre). Det er derfor en bestræbelse i terapien, at du får etableret et mildt blik på dig selv og det liv, du lever.

 

En central del af terapien vil være arbejdet med at få dybere kontakt med dine kvaliteter - dit vækstpotentiale. Kontakt med din egen styrke og evne til selvomsorg vil sammen med kvaliteter som glæde, klarhed, tillid, værdighed og mildhed støtte dig her og nu - og på længere sigt vil det hjælpe dig med at bryde med måder at bruge dig selv på, som ikke er konstruktive.

 

Drømme kan inddrages i terapien, og samtalen kan suppleres med tankefeltterapi, kranio-sakralterapi eller healing, hvis du ønsker det. 

 

Varighed: 60-75 minutter

Pris: 500 kr.

 

Ring 29 92 95 23 for at bestille tid.

 

Se mere på www.sandrahansen.dk


Opdateret 12/08/2011