Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Drømmetydning pr. telefon

Drømmetydning, terapi, parterapi og kranio-sakralterapi
Min baggrund

 

Selvudvikling, terapi og drømmearbejde

Siden 1999 har jeg fulgt selvudviklingskurser hos Jens Enemark ved Center for Selvudvikling og har desuden taget en 4-årig psykoterapeut-uddannelse samme sted. På kurserne arbejder vi blandt andet med meditation og energibevidsthed, udtryk, terapeutisk kommunikation, healing, drømme og yoga. Disse kurser udgør sammen med den egenterapi og supervision, jeg løbende modtager, grundlaget for mit arbejde.

 

Jens Enemark har Bob Moores lære som en del af baggrunden for sit arbejde - og det gælder også for flere af de andre lærere og terapeuter, jeg har gået ved. 

 

Arbejdet med drømme har jeg intensiveret ved i en årrække at deltage i drømmegrupper og -kurser hos blandt andre Jens Enemark, Ellen Enemark, Ole Lauritsen og Gunhild Noltensmeier. 

 

Kranio-sakralterapi (KST)

Jeg er certificeret kranio-sakralterapeut fra KST Akademiet ved Trine Rosenberg, hvor jeg har taget kurser i Kranio-Sakral Terapi (traditionelle KST-teknikker), Ret Ryg og Nakke (retning af skævt bækken samt skæve ryg- og nakkehvirvler) og Organmassage. Jeg modtager løbende supervision og efteruddannelse.

 

Andre kropsterapeutiske erfaringer

Siden 2000 har jeg arbejdet med min egen krop og desuden fået supervision på mit kropsterapeutiske arbejde med andre. Jeg har blandt andet gået ved Gurli Slot og Vibeke Andresen samt i bevægelsesgrupper hos Gunhild Noltensmeier og Ellen Enemark.

Derudover har jeg fulgt et kursus i healing hos Helen Gamborg og på Nordlys Centret taget kurser i anatomi og fysiologi, sygdomslære og farmakologi samt klassisk massage.

 

Tankefeltterapi (TFT)

Jeg er certificeret tankefeltterapeut, uddannet ved Henrik Lund, TFT Management. Jeg arbejder kun sjældent med denne terapiform alene, men inddrager den som supplement i samtale- eller kropsterapeutiske forløb, hvor jeg finder det relevant.

 

Erfaring i øvrigt

Jeg er uddannet cand.mag. i idéhistorie og dansk og har undervist i disse fag i nogle år. Jeg har også undervist i sang og arbejdet som tekstforfatter og korrekturlæser.

Siden 2008 har jeg været selvstændig psykoterapeut, og kranio-sakralterapien blev en del af min praksis i 2009.

Opdateret 12/08/2011